به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد یزدانی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در محل شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اظهار کرد: با راه اندازي اين سيستم تمامي بخشهاي بيمارستانهاي حضرت ابوالفضل(ع) و شهيد مدرس(ره) ازطريق سيستم HIS و تمامي راديولوژيستها در هر نقطه از جهان تحت وب از سيستم پکس می توانند نظرات خود را برای درمان بدهند.
رئیس شبكه بهداشت و درمان كاشمر با بیان اینکه راه اندازي سيستم پکس در بيمارستان هاي كاشمر توسط خيرين صورت گرفته است، افزود: براي راه اندازي اين سيستم دركل185 ميليون ريال هزينه شده كه خانواده مرحوم بي بي اشرف رسول زاده، هزينه مراسم اولين سالگرد اين مرحومه كه حدود 120 ميليون ريال بود را صرف هزينه راه اندازي اين سيستم کردند.
يزداني در ادامه تصریح کرد: از اقدامات بعدي بخش درمان تبديل تمامي دستگاههاي تصويربرداري به سيستم ديجيتال است كه با توجه به زير ساختهاي موجود در بيمارستانهاي كاشمر و بازديد هاي انجام شده توسط معاونت درمان دانشگاه، بيمارستانهاي كاشمر اولويت اول را در ديجيتال سازي دستگاههاي راديولوژي بيمارستانهاي استان را دارا است.
در ادامه سهيل سادات، رئيس مجمع خيرين سلامت كاشمر در خصوص سيستم پکس اظهار کرد: امروزه با پيشرفت فناوري اطلاعات در علوم پزشكي و شبكه هاي كامپيوتري، ديگر نيازي به كليشه هاي قديمي براي گرفتن تصاوير راديولوژي و صرف هزينه خريد و نگهداري اين فيلمها احساس نمي شود، چرا كه سيستمي بنام سيستم ارتباط و بايگاني تصويري، امكان انتقال، ذخيره، بازيابي و نمايش تصاوير پزشكي در نقاط مختلف را ايجاد كرده است.
رئيس مجمع خيرين سلامت كاشمر افزود: سيستم پکس مي تواند تصاوير حاصل از روشهاي مختلف تصويربرداري تشيخصي مانند CT.SCAN، MRI، سونوگرافي، راديوگرافي، آنژيوگرافي، پزشكي هسته اي و ... را به صورت تصاوير ديجيتالي ذخيره و بازخواني كند.
سادات افزود: اين سيستم امكان كمك به پزشكان دور از مركز درماني را از طريق تله راديولوژي فراهم مي كند تا از متخصصين متبحر ليكن دورتر در تشخيص و درمان استفاده شود، با كاهش هزينه هاي ذخيره سازي كه به صورت الكترونيكي انجام مي شود(نسبت به بايگاني هاي فيلم و كليشه)، كمك شاياني به مديريت بيمارستاني مي كند، با ارسال تصاوير از طريق شبكه، زمان دستيابي پزشك معالج به نتيجه تصوير برداري را به حداقل رسانده است.
وی گفت: مشكلات فراوان در سيستم تصويربرداري كليشه اي وجود دارد كه علاوه برنارضايتي پزشكان و راديولوژيست ها و نيز بيمار به خاطر كيفيت، كميت و نياز به تكرار تصاوير، مديريت بيمارستان را از نظر هزينه و حفظ و نگهداري فيلمها به چالش كشيده که با این سیستم تشخیص بیماری به بالاترین مرحله می رسد.
نظر شما